> Namie pragrezi skylute kibire ir ikisi burbuliatoriu. o kaip su sandarumu? reiktų kažkokios gumos, kad būtų sandaru... :-? "M" <nesvarbu@nera.lt> wrote in message news:i171va$hf2$1@trimpas.omnitel.net... > Seniuose tik be gradavimo. Eini i indu skyriu ir ziuriu maistini standaru > kibira apie 18-20 lietuvisku. toliau eini i sodo skyriu pasiemi > burbuliatoriu. Namie pragrezi skylute kibire ir ikisi burbuliatoriu. Turi > rauginimo inda. As tokius is senuku naudoju ir nesuku galvos del tu > brangiu. Aisku reik tik galva pasukti biski :) ir gal sunkiau su tuo > nupilimu kai nuosedos susidaro. Bet cia irgi tam reikalui yra > fermentacijos slangute :) > > "Giedrius II" <giedrius2@nonameonline.lt> wrote in message > news:i0n0qn$5hb$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Gal žinote, kur Kaune galima įsigyti indą vyno rauginimui? >> Prisegu paveiksliuką. >> http://medeja.lt/index.php?kk=3&vv=7 >> (ten kaip ir galima per internetą užsisakyti, tačiau nelabai noriu mokėti >> paštui) >> >> G2,5 >> >> > >