Tema: Re: surstroming
Autorius: a
Data: 2010-07-14 22:34:51
"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:i1knb0$ivc$1@trimpas.omnitel.net...
> nu aišku ne, gi reikia kulturočka pasidaryti, su gėrimais ir garnyriuku, o 
> ne belekaip:) va, kaip tik dabar per Eurosportą rodo Tour de France etapą 
> iki GAP - buvom ten šalia tokioje sūrinėje, Col Bayrad 
> http://www.laiterie-col-bayard.com/production.htm. Sūrius ragavome nuo 
> silpniausio iki stripriausio - tai su paskutiniais lyginant, gorgozolos ir 
> rokforai kaip tepamas švelnus sūrelis - tuos įsidėjus burnon, pradžioj 
> viską sutraukdavo, tada budavo įspūdis, kad visa ferma burnoje, 
> atsiprašant, priš... :) žiūrėsim kaip su silkute bus

viskas bus gerai :) kvapas baisesnis uz skoni, o skonis kaip butum namie 
gaminta vobla ismirkes surstelejusiam vandenyje...