Nu mano brangioji dar bulvių patarkuoja ir labai skaniai pakepa. "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j2b4ee$fku$2@trimpas.omnitel.net... > dekui jog pranesei, kad cukinija turi skoni > ir is viso kam vadinti kazkokius receptu viengungio ar senmerges, tiesiog > skaai paprastas varguoliskas marmalas, kurio net prie snapso pijokai > nevalgytu. > > audrius wrote: >> kazkada klause cia kazkas apie receptus is cukinijos, tai uzrekomendavau >> blynus, bet kadangi cukiniju sezonas dar tesiasi ir galima gauti normalu >> balvona uz pora litu (pigiau nei bulves), tai supaprastintas receptas: >> >> 4 svorio dalys cukinijos, sutarkuotos per burokine tarka, su seklom >> 1 svorio dalis kvietiniu miltu (nedeti per daug, uzmush cukinijos skoni, >> tik tam, kad sukibtu) >> druska >> padazui: grietine arba sviestas >> galima imashyt i teshla ir zalumynu, ale petrazoliu ir krapu >> jokiu kitu ingredientu nereikia >> >> visu ingredientu savikaina iki 4Lt/kg, pasiruosia greiciau nei bulvinis >> tarkius, tinka nustebint brangiausiajai ;) >>