supjaustai, trecdaliu kiekio dar svogunu, cukraus pagal skoni, acto irgi siek tiek, krapu dar, aliejaus truputi. sloikuose pakaitinu koki 15min orkaitej 150', uzsuku. labai skanu. "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:j2d1b7$f9f$1@trimpas.omnitel.net... >o mano surado receptu su garstyciom ir saldziai su imbieru. iseme seklas, > nulupo, uzpyle cukrum, poto kazka su imbieru darys... > > -- > T > > "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message > news:j2bm0l$2tt$1@trimpas.omnitel.net... >> Mano zmona is tokiu misrainyte ziemai gamina. Nulupa supjausto kubeliais >> plius cibiuliu ir cesnako nemazai, tada kazka ten paburia su prieskoniais, >> po paros pastovejusia mase uzkaitina ir sudeda i stiklainiukus ziemai. >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:j2bkep$hv$1@trimpas.omnitel.net... >>> norejosi kaip geriau o gavosi, kaip visada, agurkai peraugo (bet >>> nepageltonije dar) ir ka dabar su jais? >>> raugti galima ? >>> >> >> >