http://www.povarenok.ru/recipes/show/36285/ http://belcuisine.ru/marinovannaya-tykva/ http://www.povarenok.ru/recipes/show/59560/ http://www.edimdoma.ru/recipes/11652 http://food.passion.ru/recipes.php/vr/2457/ http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/moliugai-ir-co-kol-jie-dar-nevirte-karietomis.d?id=37400121 visi skaniai skaitosi... tik as dar ciliukais bandysiu gardint "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j3e8m5$jig$1@trimpas.omnitel.net... > su kariu vakuot, marinuot ir visa kita... recepta i studija prasom! > > Kauno Budulis wrote: >> kol kas palik tu anauos ramybej... >> tegul noksta.. (nes jauciu kad dideli ir nesodri geltona spalva, kaip ir >> pas mus) >> pakelk ir paziurek ar apacia keuliuko nepuna. >> o ir siaip pasodink ji ant deklu keusiniams, mazesne tikimybe kad apacia >> put prades. >> stos rugsejo vidurys/galas tada ir nupjausi. >> na o paskui su kariu vakuot, marinuot ir visa kita... >> >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:j359cf$aid$1@trimpas.omnitel.net... >>> su salyga, kad darze auga moliugai vienas jau toks gan didokas, noretusi >>> lyg ir skerstuves atlikti, tik kaip zinoti, kad jau prinokes? Ar >>> nupjovus jy dar reikia nokinti-brandinti ? >>