Tema: Re: moliugai
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2011-08-28 23:54:38
http://www.povarenok.ru/recipes/show/36285/
http://belcuisine.ru/marinovannaya-tykva/
http://www.povarenok.ru/recipes/show/59560/
http://www.edimdoma.ru/recipes/11652
http://food.passion.ru/recipes.php/vr/2457/
http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/moliugai-ir-co-kol-jie-dar-nevirte-karietomis.d?id=37400121

visi skaniai skaitosi... tik as dar ciliukais bandysiu gardint




"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
news:j3e8m5$jig$1@trimpas.omnitel.net...
> su kariu vakuot, marinuot ir visa kita... recepta i studija prasom!
>
> Kauno Budulis wrote:
>> kol kas palik tu anauos ramybej...
>> tegul noksta.. (nes jauciu kad dideli ir nesodri geltona spalva, kaip ir 
>> pas mus)
>> pakelk ir paziurek ar apacia keuliuko nepuna.
>> o ir siaip pasodink ji ant deklu keusiniams, mazesne tikimybe kad apacia 
>> put prades.
>> stos rugsejo vidurys/galas tada ir nupjausi.
>> na o paskui su kariu vakuot, marinuot ir visa kita...
>>
>>
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
>> news:j359cf$aid$1@trimpas.omnitel.net...
>>> su salyga, kad darze auga moliugai vienas jau toks gan didokas, noretusi 
>>> lyg ir skerstuves atlikti, tik kaip zinoti, kad jau prinokes? Ar 
>>> nupjovus jy dar reikia nokinti-brandinti ?
>>