ana va pagal situos bandysiu siais metais: http://www.povarenok.ru/recipes/show/33045/ http://www.all-menu.ru/domashnee-konservirovanie/marinovanie-drugih-ovoshhej/3386-bolgarskijj-perec-v-rastitelnom-masle.html (sitam pomidoru nebus, vietoj svogunu cesnakai bus) turetu but skanu. tabasco style padaziukas: http://www.pepperfool.com/recipes/hotsauce/homeade_tobasco.html http://www.kitchencookingrecipes.com/forum/recipes-forum/148755-homemade-tabasco-style-sauce-4-collection-recipes.html viskas labai sekmingai turetu laikytis uzkaitinta mase supylus i karstus stiklainiukus. kol kas brandinu saldytuve sloika. o toliau saldau, dziuvinu. dar agurkus su keletu ciliuku uzraugsiu, na o paskui rauginti kopustai su ciliuku pagal tavo receptuka :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:j3tb6n$ftv$1@trimpas.omnitel.net... > Gal kas nors ka nors idomaus patarsite kaip uzkomservuoti cili pipiru > derliu,kad ziema juos butu galima skaniai suvartoti.Pageidautina,ka butu > kuo paprasciau,bet nesumalta.