> gal ka turite rekomenduoti is greitai paruosiamu nesudetingu troskiniu? Darau toki. Troskinu senoviniame spyziniame puode, toks buitinis kazanas. Kiauliena stambiai supjaustau, puode apkepu (geriausiai tinka sonine su puse riebios), ant virsaus stambiai pjaustyti svogunai ir morkos (galima stambiai tarkuoti). Dar tinka porai arba paprika. Esme ta, kad is darzoviu issiskyrusias sultis sugertu mesa. Kai sulciu nelieka, barstau prieskonius (misiniai, tinkantys mesai - kaukazietiski, graikiski etc.), pilu verdanti vandeni ir dedu druska (truputi per daug). Kai uzverda, dedu bulves ir kalafijorus (arba brokolius). Sios darzoves nesuverda ir sugeria dali druskos. Kai baigia troskintis (25-30min), pabastau troskini smulkintom petrazolem, krapais arba galima smulkintais svogunu laiskais. Valgau su grietine arba grietinele.