Gera nuotrauka idejai - seilem galima paspringti!Kas be ko, turiu labai idomu gretimo forumo lankytojo rekomenduota ir n kartu isbandyta receptuka - visa balta zuvis I acta!O auksle sioje vietoje yra be konkurencijos! Taigi, Romano receptas : 1 kg isdorotos zuvies , 1 desertinis su kaupu saukstas druskos,o arbatinis cukraus visam kiekiui., 1galva vid dydzio svoguno/ kg, viskas sumaisius uzpilama actu 9% iki apsems, ir priklausomai nuo supiaustymo dydzio laikoma 20-25 min . per ta laika pamaisoma 3 kartus, kad visur pasiektu actas. Man dabar patiko dar ir morka supiaustyta griezineliais. pipirai pagal skoni pageidaujama. Jei tik nupilsi acta ir nenuvarvinsi , bus astroka, jei nuvarves actas bus svelniau. po to vel dedu tiek pat svoguno, dar kazkiek pipiro , ir viska uzpilu saulegrazu aliejumi Natura - man jis skaniausias. saldytuve gali buti iki 5 dienu , po to buna neskanu ....... naikinu su karsta bulve arba be ::)) skanaus Romanas Romana ir jo patarimus gerbiu! Bet del Naturos ,tai linkes buciau papriestarauti - netikiu ,kad argentinieciai naudoja ne GMO saulegrazas, todel pats linkes naudoti rusiskus nereaktifikuotus aliejus - jie bent jau teoriskai aiksina,kad I savo sali neisileidzia GMO saulegrazu.