Uzguglinsim ir isrisim kas per receptas, del lydekos, tai nuo treciadienio ji uzsaldyta. Pasidariau super paprastai: tesla - miltai ir vanduo, tada lydekos file juosteles padruskintas ir pipirintas merki teslon ir maudai geram verdanciam aliejuj. Paruduoja ir gali traukt nusausinimui. Su juodu alum suejo super gerai, pana irgi pirstus laize :) "Povilas" wrote in message news:j5qh9m$j6o$1@trimpas.omnitel.net... Nepasakei kiek laiko ji pragulejo susaldytame buvyje - pilnai iamnomas variantas,kad jau atsirado pastovejusio riebalo kvapas,kuri jau reiketu naikinti arba glusinti kitais ingredientais.Todel variantas su paprastai iskepta arba ivoliota i tesla,jau gali ir nepraeiti. Jua esu ne karta siules ,bet dar karta priminsiu ,kad yra tikrai labai neblogas lydekai variatas " scuka po-moskovski". Receptu rusiskame kulinariniame internete yra ne vienas. Fisliavos siek tiek gal ir yra kol apkepi zuvi ir bulves, bet rezultatas tikrai atperka, o didziausias pliusas,kad visi iki vieno ingredientai yra lengvai surandami,o daznu atveju ir visada yra namie.