On Fri, 11 Nov 2011 08:57:17 +0200, bzik <bzik@bzik.bzik> wrote: > Pamegom trintas sriubas. Visgi kombaino aksesuarai neduoda norimo > sutrynimo lygio, o jo standartinis priedas trynimui iskeliavo i > siukslyna (darzoviu mase vazinejasi ratu ir niekas nesitrina). Speju > reikia blenderio. I ka ziuret perkant (W?, antgalis metalas/plastikas?, > greiciai?)? > Reikia tik blenderio, be visokiu mikseriu, trintuviu ir kt. lentynas > uzimanciu, bei kainuojanciu nesamoniu. Turim tokį http://www.mediashop.lt/msm-7151-bosch-plaktuvas . Daugiausia naudojam kūdikiškom košėm trint. Veikia ir tiek - tik neaišku kiek laikys. Sesė turi kažkokį Braun modelį su metaliniu antgaliu ir reguliuojama galia - tai mūsų boschiukui dar šimtą metų šūdais plaukt iki to Brauno ... Bet manau ir kaina skiriasi kelis kartus. Man pačiam apskritai labiau patinka "rankom", o ne blenderiu trintų sriubų tekstūra.