per burokinę tarką, druskytė, pipirai, pasirinktinai aliejus/majonezas/grietinė, - puikus garnyras prie bet kokio mėsinio patiekalo. Virti man jie neskanūs, patežę, salstelėję, o švieži tai niam! Ir labiau rekomenduočiau juos kast pavasarį, nes tai pirmoji tikra daržo dovana, kai tik įšalas išėjo ir dar jokių šviežių daržovių nėr :) -- Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message news:jct7v5$nq0$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > uzderejo kilogramas-du topinambu (na tu sakniavaisiu, i bulves nesanciu) > ir bijau, kad saldytuve supus. Gal kas pasidalintumet ne itin kulinarui > ikertamais receptais? Dekingas, > > S.