Na as gaminau pagal Giedriaus recepta, isviriau marinata, merkiau i kibira (siuksliadeze), kepiau pagal instrukcijas su termometru. Taip jau ne viena karta - super! Jokiu kepimo maisu nenaudojau. Pirma karta spanguoliu uogiene viriau pats, kitus kartus - is maximo. Nepastebejau skirtumo apart feng-shuj. Pagal lietuviskas tradicijas - "kept tiek valandu, kiek kilogramu" mankazkaip neskamba. Kita vertus - manau jei kept ilgai, tai reiktu zemoje temperaturoje, kad neisdziutu. Bet kadangi man jau ne viena karta pasitvirtino Giedziaus receptas su kaupu - tai nesiruosiu dviracio isradineti. Kepziu ir siemet naujamecio pjankei. "mindau" <mindau@gmail.com> wrote in message news:jcsurc$dt4$1@trimpas.omnitel.net... > Labi, > > cia taip netiketai i saldytuva iskrido toks nemazas ekologiskas > kalakutas.. ale mumi nelabai kulinarai ir nezinom kaip teisingai ana > paruosti vartojimui. taigi butu smagu isgirst kokiu ne itin imantriu > paruosimo metodiku.. Giedriaus varianta jau skaitem. > > didziai dekingi is anksto uz mintis ir visokius kitokius patarimus > :-) >