Zinai as pabusiu tau grubus, Kartoju zmonems turintimes demsio sutrikimu, nueik i kabokus restoranus ir pan ir paprasyk kad tau ishkeptu kiausini, atejes cia galesi pasidalinti ispudziais ir rezultatais. Daugiau diskutuoti nera noro, esi tamsta buktelejes. On 22.12.2011 19:09, eSSas wrote: > 2011-12-22 18:40, trickyvic rašė: >> Keptuve + ugnis ant minimumo ( tikrai tikrai minimumo jiokiu budu >> nekarsta!). >> Aliejus ( negailek, kiausui tai nepakenks) >> Nieko labai ilgai nesildes ( siek tiek tik pasildyk ta keptuve) Imusi >> kiausa, nieko ten jiokio ypatingo atsargumo nereikia, bile kad tik >> trinys neishbegtu ir viskas. >> Dabar 2 variantai yra >> Arba tu ta kiausa ant to minimumo ir kepi pridenges dangciu(!) >> Arba kol kepa kiausas, sauksteliu ( mediniu ar kokia spatula, nu krc >> kuom tik gali pasemti trputuka to karsto aliejaus is keptuves, jos >> nesubraizydamas) ir pili ta karsta alieju ant to kiauso virsaus - >> rezultatas gaunasi, kad kepa visas kiausas beveik vienu metu, tai cia >> jei greitai reikia ir turi laiko zaidimams. >> Aisku is pirmo karto gali nesigauti, nes reikia stebeti ir daryti >> kazokius pakeitimus, nes nu priklauso nuo keptuves, virykles ir ttt. >> Zinau tik viena, kad kiausius geriausia kepti ant paprastos skardines nu >> ar ten kokios nepridegamos keptuves. >> Visus sipizius hujizius palikit ant lentynos. > > Ir sito briedo nemoka padaryt "virejai-kulinarai"? Nesamone. Net man > taip padaryt yra pavyke (su karstu aliejum ant virsaus) > > S. > >> >> On 21.12.2011 21:24, Ostapas wrote: >>> papasakok! >>> man vis baltymas išbėga - gaunasi plonas ir sausas kraštuose :( >>> >>> >>> "trickyvic" <nomeil@nomeil.lt> wrote in message >>> news:jcsvpn$f17$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nemusim, nieko gedingo, kad nemoki, galesiu net pasakyti kaip. >>>> >>>> Bet as va ka norejau pabrezti, kad "virejai-kulinarai" kliedi apie >>>> kazkokius receptus hujeptus, yvairias virtuves hujurtuves, o kiauso >>>> nemoka iskepti, tipo aj hujnia, smulkmena, pamirsdami kad viskas is >>>> smulkmenu susideda ;). >>>> Kalbedamas apie "virejus-kulinarus" neturejau omenyje nei vieno >>>> zmogaus sitame thread'e as kalbejau is tikro apie virejus - kulinarus >>>> :))) >>>> >>>> >>>> >>>> On 20.12.2011 7:16, Ostapas wrote: >>>>> eee... O jei paklausiu, kaip tokį reik iškept, tai labai nemušit? >>>>> nes nu rimtai nemoku :( >>>>> >>>>> >>>>> "trickyvic"<nomeil@nomeil.lt> wrote in message >>>>> news:jclmvq$enf$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> On 18.12.2011 19:48, Yvl wrote: >>>>>>> kas cia do mandras kiausinis? >>>>>>> >>>>>>> "trickyvic"<nomeil@nomeil.lt> wrote in message >>>>>>> news:jcla2a$sk3$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> tai net kiausinio "su krutinele" nesugeba ishkepti, beje kaip ir >>>>>>>> 9 is >>>>>>>> 10 vireju. >>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>> >>> >> >