Vaizdas grazus, uz iejima reikia moket 15 lt asmeniu, bet galima isleist tuos piginus restorane. tai va - uzsisakykit kokios kavos, o pavalgyt max desreliu is vaikisko meniu.... restoranas labai su retenzijom i pracusiska - prie kiekvieno patiekalo prancuziskas epitetas, kuriu neminesiu, nes nevisus prisimenu... 1. Krabu sriuba. vanduo su pomidoru pasta, trintos krabu lazdeles, pora kreveciu ir vezio uodegele. savaites senumo sausainis 2. Antienos sriuba. riebus vandenukas su anties gabaliukais. baisiai persudyta. jokio skonio. savaites senumo sausainis 3. Darzoviu troskinys. paprika nedakepusi, pora morku gabaliuku ir svogunas. beveik termiskai neapdorotas.... 4. Cezario salotos. mazoji vistos krutineles file su neistraukta sausgysle apvoliota miltuose ir perkepta, kazkodeltai sudeginta sonine, salota ir kinietisko kopusto kotai..., daug daug daug daug sutarkuoto dziugo. padazas - vanduo nuo darzoviu... 5. keptas otas su cukinijos pyrageliu. nedakeptas permirkes riebaluose cukinijos blynas (vidury dziovinto raudonelio sakeles...) ir pleksnes gabaliukas. padazas - grietinele, ciberzoles, pora kreveciu ir skaldyti migdolai. 6. vistienos kepeneliu parfe. pastetas su cipsais. net ne oven baked... 7. desertas su pistaciju ledais - filo teslos gabaliukas, rutuliukas ledu (ledai geri) ir daug daug daug grietineles is balionelio... 8. vaikai valge desreles - tai cia daugmaz normalu. desreles, saldytu bulvyciu fri, pomidoras su agurku. nors uz tokia kaina turetu but bentjau zviezios fri bulves...