Kalbant apie šašlus, tai šitame grupse (neberodo man threado) prieš kelis mėn buvo diskusija apie šašlus, ir kažkas buvo įmetęs rusišką linką apie šašlo ruošimą. Ten rašė apie marinavimą granatų sultyse, pomidorų sultyse ir aluje. Bandžiau granatus, tai arba kažką ne taip padariau, arba aš nemėgstu saldžių šašlų su vemalų prieskoniu, bet nepatiko nei man nei kompanijai :-\ Šį šeštadienį išbandžiau pomidorų sultis, bei sūdyt (kaip ir buvo šitam grupse nutarta, kad yra teisinga) prieš kepimą. Užsirašau į Like'inamų šašlykų sąrašą, tik gal su prieskoniais kiek per kukliai pasielgiau. Žodž, pomidorų sultis rekomenduoju (-; Aluje bandyt kol kas nedrąsu - žmona pilve nešioja nepilnametį :-) "SM" wrote in message news:jpntdf$f07$1@trimpas.omnitel.net... Sveiki gurmanai :) Siam vakaraui ~9 zmonem reikia saslu. Zadam I gamta lekti, kur Vilniuje padoresniu galima butu prilekus nusipirkti? / SM