Tema: Re: cili pipiru (kg)
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2012-09-19 23:30:23
cia berods zalia adzika.
senai kai buvo cccp retkarciais pasirodydavo tokia adzika sufasuota panasiai
kaip vaikiskos tyreles sloikuciuose ~180 g.
suri bet gardi zaraza.


"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:k3alhd$v3k$1@trimpas.omnitel.net...
> Pas mane saldytuve stovi adzika kuri visiskai kitokia nei siuose 
> receptuose. Gaminta ji ir pirkta Vladikaukaze.
> Nors sudetyje yra pamineti aitrieji pipirai - ji labai silpnai astri.
> Kitos sudedamos dalys: krapai, kalendra (lapai ir seklos), ozrage ir 
> druska su actu. Mase gan sausa ir suri, naudot reiktu kitu patiekalu 
> gamybai. Cia siaip pamastymui :)
>
>
> 2012.09.18 21:43, Povilas rašė:
>> Nebe pirmi meai visiems kartoju,kad gamintusi pagal sita recepta:
>>
>> http://www.kuking.net/9_528.htm
>>
>> Dziaugsiesi pats ir kiti bus patenkinti,kuriuos apdovanosi mazuteaiciu
>> indeliu sito gerio.
>>
>>
>>
>> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message
>> news:k3a3vt$cs8$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Gal kas patartumet, kur Kaune nusipirkti bet kokiu cili pipiru?
>>> Norim gaminti adzika, o kilogramais niekur nerandam.
>>> Prekybcentry po 50-100g susirankioti 2kg rankos nekyla...
>>>
>>> Prie to pacio, gal kokiu autentisku receptu kas turit?
>>> Dauguma tik lietuviskos improvizacijos su morkom, obuoliais ir pan.
>>>
>>> Aciu!
>>