cia berods zalia adzika. senai kai buvo cccp retkarciais pasirodydavo tokia adzika sufasuota panasiai kaip vaikiskos tyreles sloikuciuose ~180 g. suri bet gardi zaraza. "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:k3alhd$v3k$1@trimpas.omnitel.net... > Pas mane saldytuve stovi adzika kuri visiskai kitokia nei siuose > receptuose. Gaminta ji ir pirkta Vladikaukaze. > Nors sudetyje yra pamineti aitrieji pipirai - ji labai silpnai astri. > Kitos sudedamos dalys: krapai, kalendra (lapai ir seklos), ozrage ir > druska su actu. Mase gan sausa ir suri, naudot reiktu kitu patiekalu > gamybai. Cia siaip pamastymui :) > > > 2012.09.18 21:43, Povilas rašė: >> Nebe pirmi meai visiems kartoju,kad gamintusi pagal sita recepta: >> >> http://www.kuking.net/9_528.htm >> >> Dziaugsiesi pats ir kiti bus patenkinti,kuriuos apdovanosi mazuteaiciu >> indeliu sito gerio. >> >> >> >> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message >> news:k3a3vt$cs8$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gal kas patartumet, kur Kaune nusipirkti bet kokiu cili pipiru? >>> Norim gaminti adzika, o kilogramais niekur nerandam. >>> Prekybcentry po 50-100g susirankioti 2kg rankos nekyla... >>> >>> Prie to pacio, gal kokiu autentisku receptu kas turit? >>> Dauguma tik lietuviskos improvizacijos su morkom, obuoliais ir pan. >>> >>> Aciu! >>