pjaustyk labai plonai, - gali mesa ideti i kamera kad ji truputi sukietietu (bet neuzshaldyk visiskai), tuomet galesi lengviau plonai supjaustyti. Aisku, jei nori buti uztikrintas rezultatu naudok bent jau nugarine, o idealiu atveju ispjova. "zlc" <zelceminas@gmail.com> wrote in message news:k4c0dl$g3i$1@trimpas.omnitel.net... > Viena tokia lazyba laimejau, tai jau uzsakytas sitas savaitgaliui. Gal dar > kokiu pastebejimu ar hintu yra? :) > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:k4bt6s$c0n$1@trimpas.omnitel.net... >> mane zinai nustebino koks dalykas? Naudojau jautienos kumpi.. paruosus >> pagal si recepta.. tas nebuvo nei kietas nei guminis..:) >> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >> news:k4bsoj$be6$1@trimpas.omnitel.net... >>> kepta mesa, nu, tai aishku kad skanu ;) >>> >>> >>> "Gipsas" wrote in message news:k4bsat$aqc$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> >>> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>> news:k4bs9m$ao5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kazkaip Frankfurte atsitiktinai uzejome i viena korejieciu restoraneli >>>> uzkasti..ir ka gi - nepasirikau ! maistas labai patiko...ir ju >>>> kopusteliai >>>> KIMCHI ir kitokie ju patiekalai. Taigi, ikveptas ir namuose >>>> pabandziau - >>>> liuks ir jums rekomenduoju. Prikabinu recepteli, tikiuosi EN daugelis >>>> skaitote. >>>> >>>> P.S. Lietuvoje itariu sios egzotikos niekur dar nera paragauti? >>>> >> > >