saltu aliejum reiktu uzpilinet dziovintus pipirus. o pvz greitam vartojimui cesnakini alieju reik pakaitint ir ant mazos ugnies pacirskint cesnakus kol jie pradeda keist spalva. tokiu budu darau mazus kiekius ir puse litro ilgiau 2 savaiciu neuzsistovi, bet ir negenda. analogiskai manau reiktu daryt ir su pipirais+cesnakais, bet TIK greitam vartojimui. sviezias darzoves uzpilt aliejum nebuvo sove i galva. siaip net nepakankamai isdziovinti pomidorai ar pipirai pradeda nezymiai rugt, nieks ten neburbuliuoja bet valgant jauciasi. kas cia rase kad saulej dziovintus pomidorus reik mirkyt acte tai yra viska nesamone :) 2012.10.17 13:15, tranzoo rašė: > is nuosavo siltnamio cili, nuploviau, nusausinau popieriniu > ranksluosciu, supjausciau sudejau i svaru sausa buteli, idejau dar pora > cesnako skilteliu. supjaustytu per puse isilgai, nes kitaip nelindo per > kakliuka butelio. cesnakas taippat musu uzaugintas. uzpyliau viska > alyvuogiu aliejum. nebrangiu. > > pastovejo 3 dienas, isspjove kamsty - viskas burbuliuoja - rugsta > ciliukai... > > -- > T >