Nifiga neperlenkta lazda su vynu- tikrai priduoda labai gero salstelejusio aromato! "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:k6e3rg$se8$1@trimpas.omnitel.net... > nu jo, bet sitas receptas toks pagerintas, vadinasi "pasisunkinkime sau > gyvenima" :) > pirma, pomidoru nereikia smulkinti, taip susismulkina ju seklos ir is to > tikrai nieko gero. antra, be gausybes igredientu, kam tas vynas? vynas i > pomidorus? biski perlenkta lazda :) > > > 2012.10.26 15:30, 499 rašė: >> Marinara padazas? >> http://segebute.blogspot.com/2011/01/marinara-padazas.html >> >> >> "Egle" <test@test.lt> wrote in message >> news:k6dde2$100$1@trimpas.omnitel.net... >>> Labi, >>> >>> noretusi namie pasidaryt Havaju pica- su vistiena ir ananasais, >>> tiksliau tariant. Bet picerijose dazniausiai buna padazas dar kazkoks >>> ant pado uzpiltas. Gal zinot kaip ji pasigamint? Pasidalinkit, jei tep >>> :) >>> >>> Aciu. >>>