Dėl ožragės sutinku, man irgi buvo atradimas. Čia kai basturma pabandžiau gamint susipažinau su ožragės sėklų milteliais. Į kokią sriubą labai neblogas efektas gaunas, kažkaip gliutomato poveikį primena, matomai turi natūraliai nemažą koncentraciją Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf "ALORA" wrote in message news:ksamm9$4fs$1@trimpas.omnitel.net... tai kodėl dramatiška? :) Turėtų būt skanu. Žalia ožragė truputį kaprizinga, bet sėklos - jėga. Ožragė man apskritai vienas iš pastarųjų metų atradimų, kai galvoji, kaip galėjai be jos gaminti maistą anksčiau :) "ShowmanaZ" wrote in message news:ks9lrt$em2$1@trimpas.omnitel.net... Sėkla. ALORA, ten dedama ožragės sėkla. (iš už kadro nuskamba dramatiška muzika, turinti sustiprint tą netikėtą suvokimą)