nesilygiuoju i kavos specialistus, bet zinau kad susidaryti nuomone apie kavos kokybe is wikipedijos atrodo kazkaip keistai. nemazai laiko teko gyventi ten, kur auginama robusta. puodelis vietines, kokybiskos ir gerai isvirtos robustos yra labai gerai. apie specifini - zemes skoni isvis nekomentuosiu :) linkiu kadanors paragauti, ispudziai gal uzgos wikipedija 2013.10.28 19:06, mindis rašė: > On 10/28/2013 06:41 PM, tomasz wrote: >> na tik nereikia absoliutint, nepaisant to, kad ji pigesne, del savo >> specifinio skonio, kai kuriems misiniams jinai yra butina..daskaityk iki >> galo http://en.wikipedia.org/wiki/Robusta_coffee >> > aha specifinio - zemes :) man tai is tikro px, as tik persakiau girdeta > ar skaityta nuomone. > O misiniai ir yra misiniai, kaip ir blendintas viskis. Geriausios kavos > yra grynos.