Tema: Re: virtu kiausiu panaudojimas :)
Autorius: Ruta
Data: 2009-04-20 12:07:35
Arj schrieb:
> saip ne saldytuve laikomas kietai virtas kausinis geras isbuna 5 dienas 
> - pagal tai labai nesunku orientuotis.
> (saldytuve speju irgi tiek pat).

Šaldytuve ilgiau, manyčiau logiška tai būtų (jeigu visą laiką buvo 
šaldytuve, o ne tik vieną paskutinę dieną)

> 
> O geriausias sunaudojimo budas - "vokiskos" salotos/misraine.

O vat dėl to tai radikaliai nepritariu - į visokias salotas/mišraines 
dedu griežtai tik šviežiai virtus (na, tarkime, dar vakarykščius) 
kaiušinius. Nes jei įdėsi tokį "ant ribos", tai kitą dieną per visokius 
majonezus ir marinuotus agurkėlius nieko nepajusi :// Na, nebent padarai 
tiek, kie tuojau pat suvalgai.