Tai yra toks pasakymas kuo susirgai tuo ir gydykis :) Bet jei rimtai, taio as prie tu, kur irgi megstu ledus, kartais ir alu. Tai gerai atsaldytas alus visai ne tas pats kas ledai. Kuo daugiau ingradientu leduose, tuo tas ju saltumas lengvesnis. Va paimk tik vaisinius ledus ir plombyra ir skirtuma iskart pajusi, nes vaisiniai tai praktiskai i leda susaldytos sultys, tokiu saltu daug neprikirsi, o plombyra, budavo iskart 5-6 suvarau, no problem. Su alum speju panasiai, kuo liesesnis laipsniais tuo jis saltesnis. O atnesk Zaiba ar Dinamita 9% fulfoj, tai sueis puikiai :) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:gtp8if$3mq$1@trimpas.omnitel.net... > praėjusiais metais dariau eksperimentą - vaikams ganėtinai dažnai pirkau > ledus. Valgė kone kas dieną po porciją ledų. Paskui, žinoma, net jiems > pabodo, tai jau valgėme prie progos. Nu ir ką, šią žiemą gerokai mažiau > kosinėjimų, slogų, gerklių užkimimų kai tuo tarpu anksčiau pora savaičių > nuo kosulio praeina, žiū, vėl pradeda kosinėt su paūmėjimu. O tuo tarpu > kai valgė ledus, problemų su slogomis ir gerklėmis nebuvo jokių. > > Aišku, jeigu gersi tą šaltą alų ne gurkšneliais, o mauksi vienu ypu, tai > aišku gali gerklei atsiliept jei nebuvo prie to pripratinta :) > > "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message > news:gtp89p$36o$1@trimpas.omnitel.net... >> gerdamas labai stipriai atsaldyta alu gali pasigaut ivairius gerklu >> persalimus, uzkimimus, slogas, tai kam to reikia? >