na pakepti bandele bisky prabanga orkaiteje :) uztenka tosterio, dauguma bandeliu telpa ir trunka apie minute ar daugiau, mesa taip sutinku geriau kad sumaltu ta ka matai, perkant sumalta farsa nezinai kas ten pateko i jy :), beje buvau nustebes maximoje i jautienos farsa nepila vandens, jauciu pagal tekstura, kavinese pilasi vandens po sumalimo kad butu "skystesne" na ir iseiga zinoma geresne :) o seip as asmenikai pilu vandens siek tiek, kotletas gaunasi minkstesnis issaugo daugiau dregmes iskepes, kitaip sakant maloniau valgosi ir daugiau iseina :) kas del padazo kaip minejau ankteniame poste yra pora variantu, jei naudoti romulade cia hamker firmos i jy nereikia nieko papildomai deti jis jau gaminamas su 4 ar tai 5 zoleliu misiniu kitaip vadinamu provanso prieskoniais, jei paprastas majonezas zinoma ne liesas ten isvis nevalgomas daigtas, ir kecupa heiz(jame jau yra acto ir nemazai) viskas susimaiso idealiai, jei naudoji koky nors lietuviska padaza(reikia ziureti kiek pastos yra sudetyje kuo daugiau tuo geriau) ir dedi papildomai siek tiek zoleliu, acto obuoiu arba balsamic blenderiuoji ir vualia, opcija yra garstyciu siek tiek bet nevisi megsta. On 11/18/2016 09:41 AM, Night wrote: > Visiškai pritariu. Tik kolą geriau pakeisti alum :) Ir beje, jautiena > sueina ir pvz kumpis iš maximos, bet jei norisi geriau - varai į trugų > ir imi kokią mentę ar kryžmę ir malant pridedi kokį 10% lajaus aka taukų > - kad gautųsi tokie balti intarpai farše. Jokų svogūnų (nors nemaišo > kepti) ar kiaušinių ar dar kokio bb nereikia. Kotletus darai storus (ne > tokius, kaip macdonalde) ir neperkepi (čia jau pagal skonį, nes mėgstam > medium-rare). O visa kita - kaip jau Žanas parašė arba pagal skonį ir > fantazija. Ai, beje, jei darai namie, ne ant griliaus - aš perpjautą > bandelę pašildau orkaitėje - didelis karštis ir trumpai. > > "Zanas" <litauto@gmx.com> wrote in message > news:o0kh79$3nj$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveikas, as darau taip, >> padazas: heiz kechupas ir romulade majonezas 50/50 >> bandele: kokia po ranka, kartais sueina toste duona >> suris: chederis rekomenduociau turi savita skony ir tirpsta ant ka tik >> iskeptos mesytes >> mesa: jautiena malta, druska,pipirai, that`s it. >> salota: na pagrinde naudoju iceberg >> >> mesainis: >> bandele paskrudinu abi dalis. >> dedi jau pagal save viska, man asmeniskai patinka pomidoras, >> marinuotas agurkas, svogunas, zmona svoguno nevalgo. na ir zinoma visa >> kita kaip bulvyteds fry ir cola :) >> >> >> On 11/17/2016 02:34 PM, AlgirdasK wrote: >>> Sveiki, >>> >>> pasidalinkit mesainiu receptu (is maltos jautienos). >>> 1. ka dedat i mesa? >>> 2. koks padazas? >>> 3. kokios bandeles? >>> >>> A.K. >> >