Ok tu psiakrew. Ruosiu ruosiu reportaza- degustuoju si vakara uzmatyta Vilniaus alu, o cia pasirodo viskas aprasyta .Anyway, tpfu, BET KOKIU ATVEJU, iterpsiu savo nuomone. Vilniaus Alus sviesusis- primena nefiltruota alu, kazkokio skonio issikrtinumo nera, bet malonu tai, kad net dusia jaucia, kad pagamintas ne is milteliu.Per brangus. Vikmerges is statines-nekazkuom skiriasi nuo ^^^^^^^^.Jeigu tai bus, kaip madingas draught(bet kuris)- ryt wc 33 uzgarantuota. Kazkaip vamzdynas netinkamai reaguoja i a la draft (ishsk. IKI gurmanu-tas tai neitakoja wc perturbaciju) Vilniaus tamsus su zolelemis- Netiketas skonis. Zmona iskart reziumavo- kaip su jaegermeisteriu. Tiesiog atspejo mano minti. Visai neblogas. Tinkama tara- didesnis kiekis sunkokai iveikiamas. Vilniaus alus tamsusis- Ne toks tirstas kaip kiti tamsus, bet ne megejas as ju- negaliu kritikuoti. Puta stora,tanki- degtukas stovi kokias tris minutes :) Visus alus vienija, kad man jie kiek per saldus- truksta apynio. Be to, prastos etiketes : kazkaip truksta vieno stiliaus, suderinimo su butelio uzdarymu, klijavimo kokybes,idejos. Nupaisyt etiketej vilniaus stogu vaizdelius ir Katedra kaip ir neuztenka. Geriau to nepaishyt.Sukuria pigaus produkto ispudi. Ant Vikmerges alaus(gamintojas tas pat -V A)- trys medaliai. Tiksliau - medaliu formos skrituliukai su uzrasais Brewery Vilkmerges,Premium Beer Alus Bier,Livonijos kron Vilkm 1333. Nu bl kaip pigu.