Yra kumpinė išpjova, ir yra vidinė išpjova. Vidinė išpjova brangesnė dvigubai, bet iš jos steiką iškepti galima. Kumpinė išpjova - šiaip graži ir gera mėsa, brangesnė už kumpį, bet daug pigesnė už vidinę išpjovą. Aš iš jos kokį nors plovą / guliašą / befstrogeną daryti mėgstu :) Justas submitted this idea : > Vakar buvau kalvariju turguj tai irgi maciau idomu dalyka. > Normali ispjova 69lt, sviesesnes spalvos po 35lt, irgi parasyta ispjova. > Mesos gabalas storesnis. Normaliai paaiskinti nesugebejo. Ir taip keliose > vietose. As tai manau, kad ten nugarine jie taip pradejo vadinti. > > O paruosti tai ka as zinau, visada galima jautiena burgundiskai pasidaryt, > bet kokia jautiena bus minksta, tik laiko klausimas ;) > > 2009/05/22 13:40, Gipsas rašė: >> Pirkau turguj jautienos..ir dabar tik pagalvojau ka cia per daikta >> nusipirkau...:) Panasus i normalia ispjova, tik kiek storesnis.. >> >> Cia elementariausias kumpis, ar kas cia per savoka? Nes jei tai elementarus >> kumpis..mesa gali buti labai kieta, kaip siulytumete ja paruosti? Kepti >> visa gabala, marinuoti? -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net