o kur buna bulbarusisku pirkt? "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message news:gv0o1g$h7t$1@trimpas.omnitel.net... > Aš neseniai irgi pasipildžiau špižinių keptuvių kolekciją, šį kartą > baltarusišką pirkau, tai ten instrukcijoje buvo nurodyta, kad pripylus > druskos ilgai kaitint ant didelės ugnies, tai ir kaitinau, druska įgėrė į > save visus kakučius, pasidarė purvinai ruda, pradėjo dūmai rūkt ir baigiau > kaitint, kol kas naudojasi keptuvė gerai. :) > > "nelygis" <mazhiaudomekis@.lt> wrote in message > news:gurlf1$eha$1@trimpas.omnitel.net... >> sveiki, >> >> savaitgali isigytas subj. >> Gal kas galetu mestelt trumpa instrukcija kai paruosti naudojimui ? Kazka >> lyg ir skaiciau, kad reikia istepti aliejum tada gerai ikaitinti..Zodziu >> domina step by step. aciu >> >>