http://giedrius-v.livejournal.com/100217.html "Kitas variantas, raugą plonu sluoksniu užtepti ant sviestinio popieriaus, išdžiovinti, ir laikyti stiklainyje tokiose pačiose sąlygose, kokiose jūs laikytumėte sausas mieles (kur nors tamsoje ir vėsiai), tuomet jis laikosi kad ir metus. Kai reiks, atskiedžiame vandeniu, palaikome parą, ir raugas jau vėl gyvas." "tds" <no@email.com> wrote in message news:gvgl31$isi$1@trimpas.omnitel.net... > kadangi kepdavo retokai - 2-3 kartus per metus, tai tikriausiai tas raugas > tiek ilgai neislaikytu.. > > > "ExDi" <exdigi@gmail.com> wrote in message > news:gvgk4i$h8t$1@trimpas.omnitel.net... >>> ajeru), tai kiek pamenu - visada budavo pries tai pasirupinama mielemis, >>> kad butu is ko rauga padaryti.. >> Kiek as pamenu tai pirmas kartas budavo is mieliu, o toliau jau >> pasilikdavo raugo ir kiekviena karta ji atlikdavo savo darba kepant duona. >> Cia daug maz paaiskina kas ten kaip >> http://www.suduvosgidas.lt/index.php?cid=369&new_id=11739 >> >> O va kaip tiksliai tas raugas pasigamina deja nepapasakosiu :) >> >> ExDi > >