nelieka pieno baltymų, na čia aktualu, jei naudoji kepimui arba esi alergiškas. skonis aišku kitam gali ir netikt, toks riešutų kvapas yr. p.s. nuo lapkričio [bent jau teoriškai] jei transriebalų yr daugiau nei 2 proc sudėties, juos privalu deklaruoti etiketėj. labai geras dalykas. ir jau matau Roshen etikečių skaičius :D "Audrys" wrote in message news:qq8jnb$ioi$1@news.omnitel.net... ir kuom gi tas ghi geriau? "0.5B" wrote in message news:qq8h6g$fvl$1@news.omnitel.net... buvo ne per seniausiai laida apie riebalusir margariną. daug mitų prikurta. bet kuriuo atveju, sviestas geriausia. ir dar geriau ghi. "Kipsas" wrote in message news:qpr9uj$air$1@news.omnitel.net... 2019-11-04 18:52, 0.5B rašė: > kas blogo nehidrintam palmių aliejuje? > apie kurį tu klausi, paprastą ar hidrintą? > bėda, kad labai daug jo hidrinto, kuris blogis, bet jei nehidrintas, > normalus aliejus. > > "Kipsas" wrote in message news:qkisms$ka9$1@news.omnitel.net... > > 2019-09-02 13:46, KandysRomka rašė: >> Leidziama. Planuose yra tik po 10 metu pradet draust naudot palmiu >> alieju biokuro gamybai. >> >> 2019.09.02 09:56, Kipsas rašė: >>> Kur rašyti, kad sužino, ar ES leidžiama naudoti palmių aliejų maisto >>> produktuose? >> > > > Dėkui už atsakymus. Produkte, kurį naudojome apie tai neparašyta. Sudėtyje nurodyta, kad toks yra. O koks jis ten - nenurodyta. Kalbu apie "Rama". Dabar valgom tik natūralų sviestą.