Tema: Re: Palmių aliejus
Autorius: 0.5B
Data: 2019-11-10 12:21:44
nelieka pieno baltymų, na čia aktualu, jei naudoji kepimui arba esi 
alergiškas. skonis aišku kitam gali ir netikt, toks riešutų kvapas yr.

p.s. nuo lapkričio [bent jau teoriškai] jei transriebalų yr daugiau nei 2 
proc sudėties, juos privalu deklaruoti etiketėj. labai geras dalykas.  ir 
jau matau Roshen etikečių skaičius  :D


"Audrys"  wrote in message news:qq8jnb$ioi$1@news.omnitel.net...

ir kuom gi tas ghi geriau?

"0.5B"  wrote in message news:qq8h6g$fvl$1@news.omnitel.net...

buvo ne per seniausiai laida apie riebalusir margariną. daug mitų prikurta.
bet kuriuo atveju, sviestas geriausia. ir dar geriau ghi.

"Kipsas"  wrote in message news:qpr9uj$air$1@news.omnitel.net...

2019-11-04 18:52, 0.5B rašė:
> kas blogo nehidrintam palmių aliejuje?
> apie kurį tu klausi, paprastą ar hidrintą?
> bėda, kad labai daug jo hidrinto, kuris blogis, bet jei nehidrintas,
> normalus aliejus.
>
> "Kipsas"  wrote in message news:qkisms$ka9$1@news.omnitel.net...
>
> 2019-09-02 13:46, KandysRomka rašė:
>> Leidziama. Planuose yra tik  po 10 metu pradet draust naudot palmiu
>> alieju biokuro gamybai.
>>
>> 2019.09.02 09:56, Kipsas rašė:
>>> Kur  rašyti, kad sužino, ar ES leidžiama naudoti palmių aliejų maisto
>>> produktuose?
>>
>
>
> Dėkui už atsakymus.
Produkte, kurį naudojome apie tai neparašyta. Sudėtyje nurodyta, kad
toks yra. O koks jis ten - nenurodyta. Kalbu apie "Rama". Dabar valgom
tik natūralų sviestą.