na, o imkime parastus sirpotrebinius sampunus ar skalbimo miltelius, kokybe gamintu musu rinkai ir vakarams skiriasi kazinkodel "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:iqr283$ft3$1@trimpas.omnitel.net... > jo. o visa kita briedai. Visur galima užsirauti ant nekokybiškų produktų. Bet reikia ILGAI ten gyventi :) tai viena. antra - > vakarietiški produktai su savo 'aukštais standartais" visų pirma nukreipti į mikrobiologinį užterštumą. Gerą arba, pavadinkim, > natūralų produktą ėda bakterijos, todėl jis mikrobiologiškai užterštas. Pridėjus į jį konservantų (kuriuos leidžia įstatymai, o > įstatymai leidžia labai daug) mikrobiologinis užterštumas mažėja, bo bakterijos tokio š... neėda. Kad tą š.. ėstų žmonės, > privaroma -iklių, kuriuos leidžia įstatymas. Bėgant metams tam tikri priedai patenka į blogą šviesą ir yra uždraudžiami, vietoj jų > naudojami kiti-ilgai ilgai, kol žala tampa akivaizdi (kas būna retai), arba kol atsiranda konkurencinis produktas ir duomenys apie > tai, kiek žiurkiukų nuo pirmojo produkto gavo vėžį (ar bevardis pirštas tapo ilgesnis už vidurinįjį) paskelbiami viešai. > Informacija apie mūsų produktų mikrobiologinį užterštumą, beje, iš ruskių parduotuvės savininko Niurnberge. Tai buvo atsakymas į > klausimą, kodėl tiek mažai lietuviškų produktų pas juos. O va latviškų produktų pas juos tikrai nemažai, jie čia atstovauja visą > pribaltišką regioną :) Dėl kokybės - aš žinau latviškus produktus, pvz., šprotus, zefyrus ar juodą duoną. Vokietijoj jie ne tiek > skiriasi skoniu, kiek savo 'eksploatacinėm savybėm' ir ypač tuo, kaip jie genda. nežinau, burtai tai ar chemija :) > > "Uu" <moo@bla.com> wrote in message news:iqqt66$6gs$1@trimpas.omnitel.net... >> 2011.05.16 11:59, ejs rašė: >>> 2011.05.16 09:29, RaR rašė: >>>> Tai jau seniai akivaizdu - čia praeina žemesni kokybės standartai. >>> >>> viena - įtarti, kita - įrodyti tyrimais. >>> >> >> Viskas yra įrodyta. Ten, kur mūsų nėra - visuomet geriau! :) >