šaukšteliu, ko gero, geriausia. Girdėjau mokslinius pletkus, kad ne tik pats medus chemiškai yra gerai, bet ir fizikine prasme. T.y., jo savybė apklijuoti gerklę, kuri panaikinama medų atskiedus. Dėl temperatūros, tai ir pačiai gerklei kipiatokas yra blogai :) kaip jau YVL minėjo - 40 laipsnių, gali būt ir mažiau. jeigu pakilus temperatūra, tada apsimoka gerti ką karštesnio - pramuš prakaitavimą "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:ir1grc$c93$1@trimpas.omnitel.net... > Galima ir kitaip... > Visa tai, kas užpilta medumi, šiaip skanauti gydantis, šaukšteliu. > O arbatai kartais taip darau: užplikau imbierą, o medus su citrina-atskirai, užgeriant ta arbata. > Juk ne tik medui, bet ir citrinai temperatūra pražūtinga...