Visų pirma agurkas tikrai savaime nėra blogas ar geras vien todėl, kad užaugintas Ispanijoje ar Lietuvoje. Kitą vertus labai gerą agurką padaryti labai blogu gali ir tūkstančius beigi milijonus kartų mažesni sudėties skirtumai nei tie 3%. 2011.06.16 20:26, Bone Daddy rašė: > Galvoju, kuo iš esmės materialiai, matuojant gramais - miligramais, skiriasi Geras tautietiškas agurkas nuo Blogo ispaniško, jei jame tik 3% apčiuopiamos medžiagos, kad būtų galima tai pajaust savo skrandžiu. > > "-Lameris-@UK"<lameris@xxx.lt> wrote in message news:itddln$rbh$1@trimpas.omnitel.net... >> Tai tipo nori garinti agurkus ir likusias kietas medžiagas stumdyti aukso >> kaina? Ar aš kažko nesupratau? >> >> "Bone Daddy"<.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message >> news:it03ov$o7e$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kadangi vanduo ir Afrikoj vanduo. >>> agurke maždaug 97 % vandens. vadinas, ispaniškas, lenkiškas, lietuviškas >>> agurkas skiriasi vienas nuo kito geriausiu atveju 3 % >>> Daleiskim, 1 kilogramas agurkų kainuoja 7 - 8 litus. >>> Reiškia, vienas gramas agurko "nevandens" - kalcio, karotinų, vitaminų >>> pektinų vitaminų kainuoja apie 25 litus. >>> Tarp kitko, kiek kainuoja gramas aukso? >>