thanks On 2015-01-06 21:55, ALORA wrote: > nea ir negaila :) > > imbiero milteliai > malta ąžuolų žievė (permalu kavamale, turi būti smulkesnė, nei malta kava) > soda > recepte dar buvo džiovintos mėtos lapai, aš nededu > > Proporcijos - čia surašiau mažėjimo tvarka, imbiero daugiausia, bet iš > esmės - galima keisti, kol rasi sau malonų skonį. Aš irgi valau > elektriniu - baksteliu pamirkytą šepetuką į miltelius ir valau. kai > pradėjau, kol buvo daugiau apnašų, sodos ėmiau daugiau nei ąžuolo > žievės. Susimaišau paprastai kokį puslitrį, užtenka metams, laikau > spintelėje. Kokio mėnesio normą laikau vonioje atvirą - įdomiausia, kad > tikrai nesušoka į gabaliukus ir nepakeičia nei skonio, nei savybių. > Kiti, žinau, imbiero nenaudoja, tik ąžuolo žievę su soda. Mėtas arba > šalavijus naudoja daug kas. Dar girdėjau dedant steviją, bet tai jau > išsidirbinėjimas, tada galima miltelius ir pirkti :) Berods, viskas. > Brangu tai nėra. LT ąžuolų žievę jau esu pirkusi, imbiero vaistinėje > nemačiau, bet ir neieškojau. > Esu girdėjus dantistus gąsdinant, kad soda braižo emalį ir pan. Nežinau, > maniškis nieko panašaus nepastebėjo :) Bet kad tai nuo jo rekomenduotų > fluoridinių pastų tai kažkodėl nepatikėjo :) > Per tą laiką neatsirado nė viena nauja skylė, neiškrito jokia plomba. > Netvirtinu, kad ne sutapimas, nes per tą laiką daug dalykų pakeičiau. > Bet apnašų dingimą su milteliais buvo susieti gana lengva > > > > "Pjero" wrote in message news:m8117d$kab$1@trimpas.omnitel.net... > > aš irgi el. šepečiu valau > > receptas LABAI brangus ? ;) > >