turiu patirties keliaujant su 2-3 metu vaiku - jei nekalbam apie kazkokius specialius poreikius ir menesio gyvenima vienoje vietoje, vaikas pavalgo maitinimo istaigose kaip ir tevai. taip, ne viska megsta, taip, ne visada net pora kasniu paima, bet in general viskas yra ok. net jei nera meniu, visada galima paprasyti iskepti/isvirti gabaliuka vistos, zuvies ar jautienos, duoti darzoviu/ryziu ir pan. jau nekalbant apie visokius kiausinius, blynus, makaronus ir pan. minusas, kad isejes kur i miesta (jei kalbesim apie viesbuti) turi rinktis valgymo vieta pagal vaika - chilli troskinio ar burritos jam nepasiulysi tikriaus... turiu giminiu, kurie keliauja su panasiaus amziaus vaikais - niekas nesiskunde. ideja gal ir nebloga, bet kyla klausimas - kokios atostogos, jei pastoviai virsi? ar dvi-tris savaites tik virsi? po to ir keptuves prireiks ir viso kito. personalui gali ir nerodyti, bet ji sudominti gali pvz suveikes dumu daviklis. "ab" wrote in message news:kuqp45$fq8$1@trimpas.omnitel.net... Hi, Taip jau išeina, kad kur bekeliautume, dėl specifinių poreikių reikia gaminti 2-3 m. vaikui maistą. Labai jau apribojamas pasirinkimas, kuomet pradedi filtruoti ir atrenki viešbučius, kurie savo kambariuose turi virtuvėles. Gaunasi tik apartamentai ar pan. O jeigu norisi pasižvalgyti į 4-5*, tai beveik visi viešbučiai atkrenta. Kadangi kambarių su šaldytuvais +/- yra, šovė mintis nusipirkti el. viryklę (vienos skylės) ir gabentis su savimi. Įsimeti papildomai puodą, vieną kitą indą vaikui ir priduodi į registruojamą bagažą. Aišku yra nepatogumas, gal kažkiek garų bus, nebus patogu gaminti, suplauti indus ne virtuviniame praustuve... Viešbučio aptarnaujančiam personalui nesiruošiu rodyti, ką atsivežiau, taigi po gaminimo susirenku, susidedu į "virtuvinį čemodaną" ir viskas. Ar labai "svaigstu" su tokia mintim? ;) O gal kas turit panašios patirties?