Nu tep, tamsta - visiškai teisus. Kiek su kaimynų šašlus kepėm, tai dar nė karto be vodkės nebuvo apsieita. O jei keptas daržoves ėst, tai ką geriau būtų gert? "Exx" <chaosochartija@gmail.com> wrote in message news:o2tt32$7p9$1@trimpas.omnitel.net... > On 2016.12.13 21:08, Lapinas wrote: >> (: >> laukiau kas sureaguos >> Biškiuką trolinau, tsakant >> >> Užkibo pūgžlys ant kabliuko: grandtūrą išvadino "kokiutai šūdinu filmu", labai įdomus žmogus tas Julius, būtų visai įdomu prie kokio šašlyčioko su viskio bonka apie gyvenimą pašnekėt... > > bet tai kam šašlyko skonį gadint viskiu? Ar gal atvirkščiai - kodėl > viskiu nuplaut šašlyką, kai tam jau seniai išrasta degtinė? Ir ilgus > bandymus atlaikyta ir patvirtinta. Nu nefengshui ir kalbant atvirai - > jau nebežinot kaip mandravot :) Jei šašlykai, tai duona, pomidorai, acte > svogūnai ar bačkoj raugtas agurkas + alus ir degtinė, nu samanė dar > naminė - viskas, jokių viskių. >