Tema: Re: apie DPF'us dar
Autorius: Sail
Data: 2016-10-06 10:23:26
Vidurkis gal ir toks, nesigincyju.

Mano atveju viskas kitaip. Ir grilis savos gamybos, ir malku minimaliai 
reikia.

Tiesiog tai savotiskas maisto gaminimo prietaisas tinkamas siltam metu 
laikui ir tiek.

Kartais ir WOK'a lauke panaudojam (su dujiniu degikliu zinoma) 
paivairinimui, irgi visada liux gaunasi.

Dabar va krosnies sezonas kaime atsidaro, tad per salcius pica krosnyje 
kepsim, o tarpiniu sezonu ka nors kita (nes temperaturos krosnyje bus 
zemesnes).
Reiks kugeli pabandyti.



"fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message 
news:nt4tqb$o9m$1@trimpas.omnitel.net...
> 2016.10.05 13:58, Sail rašė:
>> Galima cukinijas kepti arba moliuga. Prie vyo gerai, kai sunkaus maisto
>> nesinori.
>>
>> Galima zuvi.
>>
>> Galima zemesnej temperaturoj + dumai + ilgesnis laikas. Gaunasi idomiai.
>>
>> Galima duona paskrudint prie alaus, jei teisinga duonos rusis.
>>
>> Galima tiesiog pasisildyti jei lauke vesu.
>>
>> Jei jau hardcoras galima rukykla psistatyti ir isrukyti kumpius. Bet tas 
>> jau
>> retai, nes darbo daug ir kiekiai dideli.
>>
>> Taip kad dafiga galimybiu turint gera grili.
>
> nereikia pazengusio gurmano pasaku.
> realybe biski kitokia: paimama pigiausiu anglies granuliu briketu, 
> kazkokio maximinio skyscio, nutresus oversized saslykine - taip 100cm x 
> 40cm, kur galetum ne pirmos dienos parseli ciela iskept, is maximos 
> pripirktu akcijiniu sios bilekame marinuotu gumos kietumo mesgaliu ir t.t.
> pati procesa proziskai aprasyt? ar tik ta dali "-Nu nx, shudas anglis, 
> neisidega. -Pisk skyscio daugiau, uzsidegs" ir visas rajonas skendi 
> parafino dumuose?
>
> nepriimkit niekas asmeniskai.