O bet taciau, jei kazkiek zinai apie anglies gamyba, tai ji daroma kaitinant medi be deguonies padavimo. T.y. anglys gerai gaminasi, kai grili uzdegi, duodi isidegti kad pagautu karscio, ir paskiau prismaugi proto ribose. Dumu kartais buna daug (reiskia prismaugta truputi per daug), bet anglys buna geros, kaip imetei malka, taip angli ir turi. Kurti su skyciu tai zinoma iskrypimas. Pas mane sodyboj chebra atejo IS MISKO ir sako - parduok malku. Totalus pzdc, miske ju pilna, o ant sauso lazdyno isvis kepk ka nori, medis kietas. Padovanojau kiek reikejo... "fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message news:nt54mp$sbp$1@trimpas.omnitel.net... > 2016.10.06 12:05, Lapinas rašė: >> Netaikiau tau asmeniškai, o visiems gyvenimo nuskriaustiems, kuriems >> trukdo ant anglių kepamos mėsos kvapai. >> >> Beje, kodėl tik virtą mėsą? Čia kažkoks vegetarizmo iškrypimas ar kas? > > cia teorinis pavyzdys. > mano visos litanijos esme, kad daug mano mieste esanciu nemoka normaliai > net saslykines uzkurti, del to kencia visas kvartalas. o ka ir kaip valgo > cia kiekvieno asmeniskas reikalas. > > p.s. pats MEGSTU ant ugnies kepta mesa, bet yra papildomu salygu. viena is > ju - ugnis neturi but uzdegta su parafinu, nevirskino sito kvapo. >