cukravojasi uogienė. Medus kristalizuojasi. Iš kažkurio bitininkų forumo: "Rapsu medus kristalizuojasi per kelias dienas,kiaulpieniu taip pat greitai,visas medus,kurio sudetyje vyrauja gliukoze(ji sudaro kristalus)greitai kristalizuojasi.Medus,kurio sudetyje vyrauja fruktoze,sacharoze kristalizuojasi leciau arba visai nesikristalizuoja(akaciju,kai kuriu rusiu lipcius)." -- pax vobiscum "mdz" <mindemstrintelk@gmail.com> wrote in message news:h5s7ec$3at$1@trimpas.omnitel.net... > Kas per medus kad po 2 savaiciu cukravojasi? > > Ostapas rašė: >> tada einu laukt žiemos, nes medus prieš dvi savaites išsuktas ir jau >> pradėjęs kietėt... Savaitgalį gal dar bus šiek tiek visiškai šviežio, bet >> tas užsakytas jau visas :(