žinos kaip sirupu girdyti, paskui jiems mat gliukoze nuo rapsų. "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message news:h5u8gq$c0p$1@trimpas.omnitel.net... > cukravojasi uogienė. Medus kristalizuojasi. > Iš kažkurio bitininkų forumo: > "Rapsu medus kristalizuojasi per kelias dienas,kiaulpieniu taip pat > greitai,visas medus,kurio sudetyje vyrauja gliukoze(ji sudaro > kristalus)greitai kristalizuojasi.Medus,kurio sudetyje vyrauja > fruktoze,sacharoze kristalizuojasi leciau arba visai > nesikristalizuoja(akaciju,kai kuriu rusiu lipcius)." > > > -- > pax vobiscum > > > "mdz" <mindemstrintelk@gmail.com> wrote in message > news:h5s7ec$3at$1@trimpas.omnitel.net... >> Kas per medus kad po 2 savaiciu cukravojasi? >> >> Ostapas rašė: >>> tada einu laukt žiemos, nes medus prieš dvi savaites išsuktas ir jau >>> pradėjęs kietėt... Savaitgalį gal dar bus šiek tiek visiškai šviežio, bet >>> tas užsakytas jau visas :( > >