Šiaip įdomu: ar Jūs nusiperkate šviežios mėsos iš parduotuvės ir ją laikot 0 zonoj? Mes tai arba ją parsivežame iš tėvų šaldytą ir laikome kameroje, arba perkame iš parduotuvės tipo šviežią tik tiek, kiek reikia konkrečiam patiekalui pagaminti. T.y. kažkaip nelabai įsivaizduoju scenarijaus kaupti nešaldytą mėsą 0 zonoje. Jei reikia - imi ir nusiperki :) "rr" <rr@nospam.lt> wrote in message news:Xns9BD8AC37A8C45rrnospamlt@194.176.32.141... >> Šiaip iš pažįstamų patirties - tame stalčiuje paprastai užsiveisia >> daržovių šiukšlynas nemažas :D > > Tai kur tie pažystami laiko šviežią mėsą? Ar tik šaldytą valgo? O kur dar > dešra, žuvis... Visiška nesąmonė dėl nereikalingumo. Be to, stalčiuj > daiktą > rast žyymiai paprasčiau, nei kad jis būna įgrūstas prie galinės sienelės > lentynėlėj.