Na bet negi 3-4 dienas iš eilės valgyti mėsą? Mes pasigaminame (nesvarbu ko, kotletų, kepsnių, guliašo ar ko ten bebūtų) - užtenka paprastai 2 dienom (juk nekepsi 5 kotletų.. kepi paprastai 10vnt.). Bet gamintis vėl iš karto mėsą - na nelabai suprantu. Kitą dieną jau valgai kažką kito. Plius šiandien per žinių radiją pranešė, kad amerikos mokslininkai patvirtino (po 500000 50-75metų žmonių apklausos), kad raudona mėsa ir jos produktai sukelia vėžį, yra pavojingų riebalų ir pan. ir kad amerikos valdžia rekomenduoja laikytis daržovių dietų labiau nei ėsti mėsą :))))) Na tad 0 zoną apteisinu tik dėl daržovių. "tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message news:gqbf0g$2e2$1@trimpas.omnitel.net... > kas diena i parduotuve vaikstai mesos pirkt? > mes nusiperkam turgije ir 3-4 dienas vartojam, o saldyta tai sudas. > > t. > > "bull ka" <groups.lt@gmail.com> wrote in message > news:gqat8f$an4$1@trimpas.omnitel.net... >> Šiaip įdomu: ar Jūs nusiperkate šviežios mėsos iš parduotuvės ir ją >> laikot 0 zonoj? >> >> Mes tai arba ją parsivežame iš tėvų šaldytą ir laikome kameroje, arba >> perkame iš parduotuvės tipo šviežią tik tiek, kiek reikia konkrečiam >> patiekalui pagaminti. T.y. kažkaip nelabai įsivaizduoju scenarijaus >> kaupti nešaldytą mėsą 0 zonoje. Jei reikia - imi ir nusiperki :) >> >> "rr" <rr@nospam.lt> wrote in message >> news:Xns9BD8AC37A8C45rrnospamlt@194.176.32.141... >>>> Šiaip iš pažįstamų patirties - tame stalčiuje paprastai užsiveisia >>>> daržovių šiukšlynas nemažas :D >>> >>> Tai kur tie pažystami laiko šviežią mėsą? Ar tik šaldytą valgo? O kur >>> dar >>> dešra, žuvis... Visiška nesąmonė dėl nereikalingumo. Be to, stalčiuj >>> daiktą >>> rast žyymiai paprasčiau, nei kad jis būna įgrūstas prie galinės sienelės >>> lentynėlėj. >> > >