Nu tai te "myžaliukas", o ne rūgštis. ;) Aš turėjau raumeny labiau koncentruotą rūgštį, kai ant akių kalkės putoja ir tirpsta, o ne su virimais žaist. On Thu, 12 Jan 2012 14:01:29 +0200, saimhe <oh.no@oh.my> wrote: >> Ne virinti reikia, o rūgštin pamerkt ;) > > Nukalkinimo skystis ir yra rūgštis (tikriausiai techninė citrinos). > Jį užvirinus, poveikis stiprėja. > Prisiminiau -- virtuvėje man reikalinga kaip tik kuo švelnesnė > srovė, nes ir taip viskas plačiu spinduliu apsitaško. Ypač norint > greitai pripildyti puodą ar virdulį. Tam daigtui užsikimšus, vanduo > bėgo labai pamažu, o atsukus iki galo, dar iš paties čiaupo imdavo > į šonus purkšti. Po išvalymo visvien nepatiko. Taigi savo nuožiūra > nepirkčiau.