Arbatos tipas Plikinimo temperatūra oC Laikymo laikas, min. Baltoji arbata 65 – 70 1 – 2 Geltonoji arbata 70 - 75 1 - 2 Ulongo arbata 80 - 85 2 - 3 Juodoji arbata 99 2 - 3 Pu-erh arbata 95 - 100 Neribotai Žolelių arbata 99 3 - 6 As nesu arbatos megejas,taciau nereikia buti gurmanu,jog pajustum skirtuma. Net jei ir kava pabandytum uzplikyti verdanciu ir kokiu 90 laipsn t vandeniu-pajustum skirtuma. Tad kam virinti,o po to laukti kol atves? Tp kartais (uzsibuve sveciai,vakarelis ar pan) labai pravartu tureti po ranka pastovios t vandens-nereikia lakstyti,jungineti,virinti,laukti... -- you only hear the music when your heart begins to break http://www.youtube.com/watch?v=xlU24xChyeU "Quicker" <profesionalus@gmail.com> wrote in message news:kan91u$pd4$1@trimpas.omnitel.net... > On 2012-12-17 14:57, Sarunas wrote: >> o kada naudojamos tos kaþkokios pagalbinës f-jos...niekad neteko susidurt... > > Čia tiem kas geria žalią arbatą be cukraus... Jai reikia vandenį > užvirint, o tada atšaldyt iki 80 laipsnių, kad nebūtų kartu. Daugiau tai > neįsivaizduoju kam ten gali reikėt.