wow.... :)... Aciu uz info..tikriausiai kazkam pades...as sitais fengshui neuzsiimsiu...:) "shadow" <shadow_in_the@shade.com> wrote in message news:kanb9v$t1m$1@trimpas.omnitel.net... > Arbatos tipas > Plikinimo temperatura oC > Laikymo laikas, min. > > Baltoji arbata > 65 - 70 > 1 - 2 > > Geltonoji arbata > 70 - 75 > 1 - 2 > > Ulongo arbata > 80 - 85 > 2 - 3 > > Juodoji arbata > 99 > 2 - 3 > > Pu-erh arbata > 95 - 100 > Neribotai > > Zoleliu arbata > 99 > 3 - 6 > > > As nesu arbatos megejas,taciau nereikia buti gurmanu,jog pajustum > skirtuma. > Net jei ir kava pabandytum uzplikyti verdanciu ir kokiu 90 laipsn t > vandeniu-pajustum skirtuma. Tad kam virinti,o po to laukti kol atves? > Tp kartais (uzsibuve sveciai,vakarelis ar pan) labai pravartu tureti po > ranka pastovios t vandens-nereikia lakstyti,jungineti,virinti,laukti... > > > -- > you only hear the music when your heart begins to break > http://www.youtube.com/watch?v=xlU24xChyeU > "Quicker" <profesionalus@gmail.com> wrote in message > news:kan91u$pd4$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2012-12-17 14:57, Sarunas wrote: >>> o kada naudojamos tos kažkokios pagalbinės f-jos...niekad neteko >>> susidurt... >> >> Cia tiem kas geria zalia arbata be cukraus... Jai reikia vandeni >> uzvirint, o tada atsaldyt iki 80 laipsniu, kad nebutu kartu. Daugiau tai >> neisivaizduoju kam ten gali reiket.