o jei plienas rudijantis ir dar emaliuotas bus? o jeigu ketus? "Nikas Filipas" <NikasFilipas@NikasFilipas.lt> wrote in message news:li0vif$s2t$1@trimpas.omnitel.net... > Reikia ne storo dugno, o nerijancio plieno puodu ir keptuviu. > > > > > "Kabal" <kabal@nomail.lv> parašė naujienų > news:li0tpq$qp4$1@trimpas.omnitel.net... >> A tu nors naudojes kada indukcine kaitlente kad taip rasai? >> Indukcinems reikalingi puodai su storu dugnu. Vat per stora dugna labai >> puikiai pasiskirsto siluma i visas puses - ne taip, kaip stiklo >> keraminese viryklese. >> Kad daugiau nekiltu klausimu NikamFilipam - nekalbu apie puodo skersmeni >> 500mm padeta ant kaitinimo skyles 10mm. >> >> "Nikas Filipas" parašė naujienų news:li0tg4$qfn$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Isigijus indukcine kaitlente, teks isigyti ir specialius puodus bei >> keptuves. Vat juos perkant ir pasiderinsi - kad butu ne didesnio kaip >> 210mm >> diametro. >> >> >> "Velnias" <velnias@pragaras.lt> parašė naujienų >> news:li0smg$pl0$1@trimpas.omnitel.net... >>> O tada dar klausimas - daugumos kaitlenčių didžiausia skylė yra 210mm, >>> pamatavau kelių turimų petelnių dugnus - diametras 230mm ir girdėjau >>> kelių šeimininkių skundus, kad tokiu atveju nekepa pvz. blynų kraštai. >>> >>> Čia reali problema, ar labiau nemokėjimas naudotis etc? Tas 210mm turbūt >>> ne iš piršto laužtas, kad kaip standartą visi gamina? >>> >>> >>> >>> "Velnias" wrote in message news:li0m0k$j3n$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Nagi paporinkit žinovai, ką žiūrėti renkantis indukcine kaitlentę? Visur >>> pilna kad ir AEG / Electrolux nuo 999 ar 1099 Lt - kas su jomis blogai? >>> Nes >>> funkcijos kiek skaitau pas visas panašios, tai nzn kokia rinktis kad >>> neprašauti. Ačiū. >>