Gi sakau, įsigyk gartrauki padoru nebus jokiu kvapų, nebent gaminimo metu truputi. Čia iš praktikos. O vėdinti vistiek reikia nepriklausomai nuo to kad žiema, tai vėdink kepdamas... "budulis vulgaris" parašė naujienų news:m3a1t7$b02$1@trimpas.omnitel.net... 2014-11-04 09:58, eginor rašė: > tai koki mesla jus ten valgot, kad maisto kvapai nepatinka ;) gaminkit > skanu maista ;) Nenusišnekėk. Net ir labai skanų maistą pagaminus, po to pusei dienos visame bute/name likęs kvapas nieko nežavi. O jei tas maistas yra kepta (grilled) mėsa, tai išvis... > O jei rimtai gartraukis per silpnas, jei kvapai problema. Matai, tam, kad gartraukis trauktų, reikia, kad per kažkur oras įeitų. Tad reikia alngus atidaryti. Vasarą, žinoma, tai ne problema. Bet žiemą, kai lauke -20 - nu ne kas virtuvėje su kailinukais suktis.