tada apibrėžkim kas yra padorus :) Gal pramoniniai ir susitvarko. Pirkau gartraukį, kurį stumdė su parametru 1100m3/h. Gamintojas rašo Airflow to 800 m³/h (IEC 720 m³/h). Nepanaikina gamybos kvapo, nors duodi maksimalų ištraukimą, papildomai atidarai oro padavimą, išmetimas per 3m tiesaus vamzdžio. Tuo tarpu 0,9m pločio traukos spintoje ištraukimas ~350m3 ir kvapo nėra :) "eginor" wrote in message news:m3afah$ltm$1@trimpas.omnitel.net... Gi sakau, įsigyk gartrauki padoru nebus jokiu kvapų, nebent gaminimo metu truputi. Čia iš praktikos. O vėdinti vistiek reikia nepriklausomai nuo to kad žiema, tai vėdink kepdamas... "budulis vulgaris" parašė naujienų news:m3a1t7$b02$1@trimpas.omnitel.net... 2014-11-04 09:58, eginor rašė: > tai koki mesla jus ten valgot, kad maisto kvapai nepatinka ;) gaminkit > skanu maista ;) Nenusišnekėk. Net ir labai skanų maistą pagaminus, po to pusei dienos visame bute/name likęs kvapas nieko nežavi. O jei tas maistas yra kepta (grilled) mėsa, tai išvis... > O jei rimtai gartraukis per silpnas, jei kvapai problema. Matai, tam, kad gartraukis trauktų, reikia, kad per kažkur oras įeitų. Tad reikia alngus atidaryti. Vasarą, žinoma, tai ne problema. Bet žiemą, kai lauke -20 - nu ne kas virtuvėje su kailinukais suktis.