2014-12-16 12:12, eSSas rašė: > On 12/16/2014 11:42 AM, ejs wrote: >>> Todėl ir smagu kitiems siūlyt ;-)? >> >> ekologiškas gaminys, tradicinė technologija. > > O tikrai (visi) architektai mano, kad kūrenti karvės mėšlą yra ekologiška? Viskas priklauso nuo požiūrio. Žiūrint iš C ciklo pusės, ekologiškausia būtų karvę užkasti kartu su jos ... tortais. CO ciklo požiūriu, degindami karvės tortą išeinam ant nulio - ką sukaupė, tą atiduodam. Tvarios plėtros požiūriu, karvės yra greičiau atsinaujinantis resursas nei medžiai, bet lėčiau nei kita biomasė. >> Ne visi namuose džiaugiasi gipso kartonu, laminatu ir EPS lubomis. > > ...kai kuriems trūksta deginto kaulo smarvės? Ok ;-) Nebūtina to daryti namuose. Be to kaitinti reikia antrame kontūre. o ne tiesiogiai. -- ejs