Tema: Re: Maistinis spiritas
Autorius: mindis
Data: 2015-07-22 17:09:20
On 2015.07.21 15:56, Kesha wrote:
>> On 2015.07.21 10:58, Nabletas@Work wrote:
>>> As cia pamenu kazkas spamino ar vilniaus degtine ar stumbras tipo
>>> imomens
>>> pardavinejo gryna maistini spirita
>>
>> Grynas spiritas užkonservuos, traukia geriausia apie į laipsniai
>
> ne visai taip, bet panašiai, spirite neištirps, tai kas tirpsta
> vandenyje, todėl geriausia užpilinėt degtine - maksimaliai ištraukia
> naudos iš užpilamo dalyko.
>
>
ka jus cia knisat prota, ivairiom trauktinem, uzpiltinem yra skirtingi 
receptai - vieniems reika 90+ spirito, kitiems skiesto arba degtines.
Pvz, mamos senam vysnines receptui, butinai reikia gryno spirito - Uogas 
uzpili spiritu, po menesio nupili, uzpili likusiais uogas cukrum, dar po 
menesio nuo uogu nupili susidariusi skystima ir sumaisai su pries tai 
nupiltu ir vel palaikai menesi. uogos po situ proceduru pasidaro tokios 
susitrauke, tiesiog" issunktos", gerimas 40+ laipsniu. su degtine 
niekaip nesigaus.
P.S. geriau naudoti tiras vysnias, o ne zagarvysnias.