On 2015.07.21 15:56, Kesha wrote: >> On 2015.07.21 10:58, Nabletas@Work wrote: >>> As cia pamenu kazkas spamino ar vilniaus degtine ar stumbras tipo >>> imomens >>> pardavinejo gryna maistini spirita >> >> Grynas spiritas užkonservuos, traukia geriausia apie į laipsniai > > ne visai taip, bet panašiai, spirite neištirps, tai kas tirpsta > vandenyje, todėl geriausia užpilinėt degtine - maksimaliai ištraukia > naudos iš užpilamo dalyko. > > ka jus cia knisat prota, ivairiom trauktinem, uzpiltinem yra skirtingi receptai - vieniems reika 90+ spirito, kitiems skiesto arba degtines. Pvz, mamos senam vysnines receptui, butinai reikia gryno spirito - Uogas uzpili spiritu, po menesio nupili, uzpili likusiais uogas cukrum, dar po menesio nuo uogu nupili susidariusi skystima ir sumaisai su pries tai nupiltu ir vel palaikai menesi. uogos po situ proceduru pasidaro tokios susitrauke, tiesiog" issunktos", gerimas 40+ laipsniu. su degtine niekaip nesigaus. P.S. geriau naudoti tiras vysnias, o ne zagarvysnias.