As manaiu kad zagarvysnes tai vysniu veisle. Medziuose tai tresnes auga, apsvieskit miestieti. -- svyt// mindis <nomail@nulldev.com> Wrote in message: > On 2015.07.21 15:56, Kesha wrote: >>> On 2015.07.21 10:58, Nabletas@Work wrote: >>>> As cia pamenu kazkas spamino ar vilniaus degtine ar stumbras tipo >>>> imomens >>>> pardavinejo gryna maistini spirita >>> >>> Grynas spiritas užkonservuos, traukia geriausia apie į laipsniai >> >> ne visai taip, bet panašiai, spirite neištirps, tai kas tirpsta >> vandenyje, todėl geriausia užpilinėt degtine - maksimaliai ištraukia >> naudos iš užpilamo dalyko. >> >> > ka jus cia knisat prota, ivairiom trauktinem, uzpiltinem yra skirtingi > receptai - vieniems reika 90+ spirito, kitiems skiesto arba degtines. > Pvz, mamos senam vysnines receptui, butinai reikia gryno spirito - Uogas > uzpili spiritu, po menesio nupili, uzpili likusiais uogas cukrum, dar po > menesio nuo uogu nupili susidariusi skystima ir sumaisai su pries tai > nupiltu ir vel palaikai menesi. uogos po situ proceduru pasidaro tokios > susitrauke, tiesiog" issunktos", gerimas 40+ laipsniu. su degtine > niekaip nesigaus. > P.S. geriau naudoti tiras vysnias, o ne zagarvysnias. > ----Android NewsGroup Reader---- http://usenet.sinaapp.com/