Tema: Re: Maistinis spiritas
Autorius: svyt
Data: 2015-07-22 18:16:07
As manaiu kad zagarvysnes tai vysniu veisle. Medziuose tai tresnes
 auga, apsvieskit miestieti.


-- 
svyt//



mindis <nomail@nulldev.com> Wrote in message:
> On 2015.07.21 15:56, Kesha wrote:
>>> On 2015.07.21 10:58, Nabletas@Work wrote:
>>>> As cia pamenu kazkas spamino ar vilniaus degtine ar stumbras tipo
>>>> imomens
>>>> pardavinejo gryna maistini spirita
>>>
>>> Grynas spiritas užkonservuos, traukia geriausia apie į laipsniai
>>
>> ne visai taip, bet panašiai, spirite neištirps, tai kas tirpsta
>> vandenyje, todėl geriausia užpilinėt degtine - maksimaliai ištraukia
>> naudos iš užpilamo dalyko.
>>
>>
> ka jus cia knisat prota, ivairiom trauktinem, uzpiltinem yra skirtingi 
> receptai - vieniems reika 90+ spirito, kitiems skiesto arba degtines.
> Pvz, mamos senam vysnines receptui, butinai reikia gryno spirito - Uogas 
> uzpili spiritu, po menesio nupili, uzpili likusiais uogas cukrum, dar po 
> menesio nuo uogu nupili susidariusi skystima ir sumaisai su pries tai 
> nupiltu ir vel palaikai menesi. uogos po situ proceduru pasidaro tokios 
> susitrauke, tiesiog" issunktos", gerimas 40+ laipsniu. su degtine 
> niekaip nesigaus.
> P.S. geriau naudoti tiras vysnias, o ne zagarvysnias.
> 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/